Meztelenül szaladt a betörők után

2009.03.26. 17:58
A zuhany alól ugrott ki és meztelenül szaladt a betörők után egy brit férfi, akihez három maszkos fiatal hatolt be. A betörők végül egy autóval elmenekültek.

Egy brit férfi éppen az emeleten zuhanyozott, amikor három maszkos fiatal betört a házába, írja a Telegraph. Ő ösztönösen kiugrott a zuhany alól, és üldözőbe vette a betörőket, miközben észre sem vette, hogy meztelenül szaladt ki az utcára.

"A feleségemmel vacsorázni készültünk" - mondta Phil Taylor. "Éppen csak beléptem a zuhany alá, amikor hirtelen egy nagy csattanást hallottam lentről. Carla sikoltott, ezért azonnal leszaladtam."

A lépcső közepén meglátta, hogy három maszkos fiatal betörte az ajtót, és behatolt a házba. Amikor meglátták a meztelenül közeledő férfit, akkor felé dobták a kitört ajtódarabot, és menekülőre fogták. A férfi elmondása szerint gondolkodás nélkül utánuk vetette magát.

A sarkon egy autóban a három fiatalra várt negyedik társuk, ezért könnyedén elmenekültek. "Már elhajtottak, amikor rádöbbentem, hogy teljesen meztelenül állok az utcán" - mondta Taylor. Hozzátette, hogy utólag visszagondolva nagy szerencséje volt, hogy nem volt valamilyen fegyver, például kés a támadóknál, mert akkor rossz véget érhetett volna az üldözése.