Tizenöt évet kapott a prostituáltgyilkos

2009.04.09. 19:18
A Zala Megyei Bíróság elsőfokú ítélete szerint a 28 éves nagykanizsai férfi különös kegyetlenséggel, emberi mivoltából kivetkőzve egy kerékkulccsal verte agyon a 18 éves lányt még 2007 nyarán. Ezután a sínekre fektette a holttestet, hogy öngyilkosságnak álcázza tettét.

Az ítéletet még meghallgatták a fiatalember szülei, de nem sokkal később kimentek a tárgyalóteremből. Az édesanya összeroppant, miközben a bíró a gyilkosság részleteiről beszélt.

Eszerint a fiatalember a 7-es főút mellől vette fel a kocsijába a lányt, akit nem sokkal később, brutális kegyetlenséggel, egy kerékkulccsal agyonvert. Perceken át, tucatnyi közepes, illetve durva ütést mért a lány fejére, majd a holttestet a sínekre vonszolta.

A lány holttestén átgázolt egy vonat a nagyrécsei vasútállomás közelében. A bíróság szerint azért fektette a sínekre a férfi, hogy öngyilkosságnak álcázza a bűncselekményt. A fiatalember néhány nap múlva Olaszországba szökött, és két hét bujkálás után jelentkezett egy ottani rendőrségen. Az elsőfokú ítélet ellen ügyvédje fellebbez.

A férfi mindvégig tagadta tettét. Továbbra is azt állítja, hogy egy ismerőse gyilkolt, akit azért nem akar megnevezni, mert tart tőle. Az ügy bűnpártolással gyanúsított másodrendű vádlottját felmentette a bíróság, de még ez az ítélet sem jogerős, mert az ügyész három nap gondolkodási időt kért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport