Elfogták a munkásokra lövöldöző idős férfit

2009.04.16. 18:24 Módosítva: 2009.04.16. 18:36
Néhány óra leforgása alatt véget ért a szentendrei "túszdráma". Garázdaság miatt indul eljárás a férfi ellen, aki valamiért több lövést is leadott egy építkezés munkásaira.

A korábbi közléssel ellentétben nem kettő, hanem egy munkás sérült meg könnyebben, amikor légpuskával lövöldözött egy idős ember csütörtökön Szentendrén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

A Berek utcában egy építkezés munkásaira adott le több lövést a férfi kora délután, egyelőre nem tudni, miért. A munkás könnyebb hámsérülést szenvedett. Miután társai észlelték, honnan jönnek a lövések, az idős embert elkapták és elvették a puskáját. Ezek után a férfi visszament a házába és magára zárta a kaput.

A helyszínre érkező rendőrök, túsztárgyalók, tűzoltók és mentők kihozták a lakásból a férfit. Az idős ember fején sérülések voltak, amelyek vélhetően akkor keletkeztek, amikor a munkások elvették tőle a puskáját. A férfit egy fővárosi kórházba szállították.

Miután ellátják a sérüléseit, a szentendrei kapitányságra szállítják, ahol garázdaság miatt eljárás indul ellene. Otthonában házkutatást tartanak a rendőrök.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport