Szabadlábon Balla Irma gyilkossággal vádolt fia

2009.05.07. 16:51 Módosítva: 2009.05.07. 16:51
Két éve vádolta meg az ügyészség S. Sándort édesanyja, a debreceni fideszes önkormányzati képviselő, Balla Irma meggyilkolásával. Egyelőre még nem sikerült bizonyítani, hogy ő végzett volna brutálisan az asszonnyal. A bíróság most szabadlábra helyezte a gyanúsítottat.

Szabadlábra helyezte csütörtökön a Debreceni Ítélőtábla S. Sándort, akit anyja, Balla Irma, volt fideszes debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádol az ügyészség. Balla Irmát saját lakásában, brutálisan gyilkolták meg 2007 húsvétján. A gyilkosságot fia, S. Sándor jelentette a rendőrségen.

A nyomozók hamarosan S.-t gyanúsították meg a gyilkossággal, de az azóta eltelt két évben még nem sikerült megdönthetetlenül bizonyítaniuk feltevésüket. Mi több, időközben több olyan információ került napvilágra, amely alapján feltételezhető, hogy S. nem követte el a terhére rót gyilkosságot.

Mint kiderült, Ballának intim viszonya volt egy munkatársával, akinek a neje megfenyegette. Vitája volt pártjával is.

A rendőrség egyes források szerint több hivát is elkövetett a nyomozás során. Egy magyar származású német magándetektív állítása szerint bizonyítékokat hagytak érintetlenül a helyszínen.

A bíróság szerint nem kell tartani S. szökésétől, és a férfi eddig is mindenben együttműködött a hatóságokkal, előzetes letartóztatása ezért nem indokolt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport