Kidöntötte az oszlopot, kirepült a kocsiból

2009.05.17. 11:48
Mentőhelikopterrel szállították kórházba azt a férfit, aki szabálytalan előzéssel véres balesetet okozott. Miután visszatért saját sávjába, a mögötte haladó beleszaladt, az előző sofőr kidöntött egy villanyoszlopot, és kirepült a kocsiból.

Súlyos baleset történt vasárnap kora délelőtt az 54-es főúton, Bócsa közelében, a sérültekért mentőhelikopter érkezett, a helyszínelés teljes útzár mellett zajlik. Terelőút kijelölésére a környéken nincs lehetőség, így torlódás várható. A rendőrök igyekeznek mielőbb félpályásra szűkíteni az útzárat.

Az elsődleges információk alapján két személyautó ütközött az 54-es számú főút 35-ös kilométerénél. Az egyik gépkocsi nagy sebességgel megelőzte a másikat, majd saját sávjába visszatérve a vezető elvesztette uralmát járműve felett. Eközben a mögötte haladó utolérte és belehajtott. Ennek következtében az első jármű lesodródott az útról és egy villanyoszlopnak csapódott, melyet kiütött helyéből.

A szabálytalanul előző autó vezetője kiesett kocsijából és súlyos sérüléseket szenvedett, hozzá mentőhelikopter érkezett. Állapotát most stabilizálják. A helyszínelés és a műszaki mentés műszaki szakértő bevonásával az útszakasz teljes lezárása mellett jelenleg is tart. T - hangsúlyozta a sajtóügyeletes.