Meghalt a csornai termálfürdőben megsérült kisfiú

2009.06.09. 13:33 Módosítva: 2009.06.09. 15:10
Meghalt az az ötéves kisfiú, akire focizás közben rádőlt egy vasvázas, hálós kapu a csornai termálfürdőben múlt hétfőn. A kapu valószínűleg nem volt rögzítve.

A gyerek az apjával focizott a csornai termálfürdőben még múlt hétfőn. A focikapu kkor dőlt rá, amikor rácsimpaszkodott. A kisfiú nem sokkal a baleset után - még a termálfürdőben - rosszul lett, szülei azonnal bevitték a helyi kórházba. Onnan szállították tovább a gyereket a győri kórházba, azonban egy héttel később belehalt sérüléseibe.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytatja az eljárást az ügyben - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A rendőrséget a kórház tájékoztatta a halálesetről. Kocsis Tünde alezredes elmondta: a rendőrség tovább vizsgálja a baleset körülményeit és azt, hogy történt-e mulasztás, terhel-e valakit felelősség az ügyben. A sajtóreferens közölte, a kapu feltehetően nem volt rögzítve, mivel azt korábbi helyéről, a homokos környezetből máshová, egy füves területre helyezték át.

Megkerestük a fürdőt üzemeltető Kerti Park kft.-t, ők azonban nem kívántak nyilatkozni az ügyről.