Zavarná a lovakat Madonna

2009.07.25. 08:25 Módosítva: 2009.07.25. 08:41
A Kincsem Park helyett a Népstadion lehet az augusztusi Madonna-koncert helyszíne. Az istállótulajdonosok féltik a pályát és a lovaikat.

Egyelőre nem tudni biztosan, hol tartják meg Madonna augusztus 22-i magyarországi koncertjét, amelynek eredetileg a Kincsem Park adott volna otthont - írta a szombati Bors.

A lap úgy tudja, hogy az énekesnőnek mennie kell a Kincsem Parkból, de ennek oka – mint írják – egyelőre titok. Bár az érintettek egyelőre nem bocsátottak ki hivatalos nyilatkozatot, nem cáfolták a bulvárlap értesülését.

Valóban folynak tárgyalások a helyszínről, de jövő hét közepéig nem mondhatok semmi biztosat – nyilatkozta a Kincsem Park ügyvezető igazgatója, Vajtó Lajos. A koncertet szervező Live Nation Hungary nem erősítette meg a híreket, ám mivel megbeszéléseket folytatnak a Budapesti Olimpiai Központtal, nem kizárt, hogy a Puskás Ferenc Stadion lesz a koncert helyszíne.

"A tapogatózó beszélgetéseken már túl vagyunk, konkrét kérdésekről tárgyalunk a koncert szervezőivel. Jó úton haladunk" – mondta a központ vezetője, Kis György a lapnak.

A Bors értesülése szerint a Kincsem Park istállótulajdonosai örülnének, ha valóban meghiúsulna a koncert a parkban. Az egyik neve elhallgatását kérő istállótulajdonos szerint ha már egyszer nagy nehezen felépült egy versenypálya, abban nagy kárt okozott volna, "ha a szezon közepén széttúrják", arról nem is beszélve, hogy a lovaikat is megviselte volna a hangos zene.