Erős földrengés keltett pánikot Balin

2009.09.19. 08:24
A rengés ereje a Richter-skála szerint 6,4 volt, az epicentrum a partoktól 100 kilométerre, a tengerben. Pánik tört ki a turistaparadicsomban, de végül csak néhány sérültről érkezett jelentés, szökőárriadót sem rendeltek el.

Erős földrengés keltett pánikot szombat reggel az indonéziai Bali üdülőszigeten, többen megsérültek, de szökőárriadót nem rendeltek el - közölte az indonéz egészségügyi minisztérium és a meteorológiai szolgálat.

A Richter-skála szerint 6,4-es erősségű rengés epicentruma Nusauda településről 101 kilométerre délkeletre, a tengeren volt.

A földmozgás következtében legalább heten megsérültek, fejsérüléseket vagy csonttörést szenvedtek. Egyeseket az épületekről lehulló törmelék sebzett meg, mások ijedtükben néhány emelet magasból ugrottak le. A sziget központjában, Denpasarban beomlott egy bevásárlóközpont teteje.

A szigeten erősen érezhető rengés pánikot keltett, a nyaralók sikoltozva rohantak ki az épületekből a szabad ég alá. Komolyabb anyagi károkról nem érkezett jelentés.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport