Tasnádi összeverekedett valakivel a bíróságon

2009.11.25. 15:04 Módosítva: 2009.11.25. 17:17
Összeverekedett két ember szerdán a Fővárosi Bíróságon, ezért rendőröket és mentőket is kellett hívni az épületbe. A Független Hírügynökség információi szerint az egyik verekedő Tasnádi Péter volt.

Verekedésbe bonyolódott egy vitás ügye tárgyalásán Tasnádi Péter. A Fővárosi Bíróságon a Független Hírügynökség kérdésére a verekedés tényét megerősítették, a résztvevők nevét nem közölték.

A bíróság sajtótitkársága szerint a két ember egy polgári peres eljárás tárgyalására érkeztek az épületbe. A tárgyalás előtt, a tárgyalóterem előterében a két fél összeszólalkozott, majd összeverekedett.

A bíróság dolgozói értesítették a Fővárosi Bíróság őrszolgálatát, akik a verekedők kérésére kihívták a rendőrséget. A helyszínre érkező rendőrök az esetről jegyzőkönyvet vettek fel és kihívták a mentőket is, mivel mindkét fél sérülésekre panaszkodott.

Tasnádi Péternek több pere van folyamatban. Nemrégiben azért perelte be Tarjányi Pétert, mert az a 2006-os utcai zavargásokról szóló könyvében azt állította, hogy Tasnádinak a börtönben érett be a zsidó identitása, de ennek ellenére csomagjaiban téliszalámit kapott étrendkiegészítésként.