Hazamehetnek a pécsi lövöldözés sérültjei

2009.12.05. 14:49 Módosítva: 2009.12.05. 14:57
A Pécsi Tudományegyetem klinikai főigazgatója szerint valószínűleg a jövő hét végén elhagyhatja a kórházat a pécsi lövöldözésben megsérült diák és takarítónő. Műtétjeik jól sikerültek, állapotuk folyamatosan javul.

Sikeresen átesett a csontegyesítő műtéten a pécsi egyetemi lövöldözésben megsérült takarítónő, mondta Kollár Lajos, a Pécsi Tudományegyetem klinikai főigazgatója. Az asszony valószínűleg már a jövő hét végén hazamehet.

Pár napos megfigyelés után, szintén a jövő hét második felében hagyhatja el a kórházat a lövöldözésben életveszélyesen megsérült 19 éves hallgató is. Állapota folyamatosan javul, a varratokat is kiszedték már.

Az egyetemi lövöldözésben megsérült 36 éves oktatót még kedden este kiengedték a kórházból.

Előző csütörtökön kezdett lövöldözni egy gyógyszerészhallgató a Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében. Egy 19 éves hallgatót megölt, három embert pedig megsebesített. Az ámokfutót már átszállították Budapestre, az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe, ahol hatvan napig biztosan megfigyelés alatt tartják. Csak ezután dől el, hogy a rendőrség ki tudja-e hallgatni a lövöldöző gyógyszerészhallgatót.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport