Mostohaapja szúrta tele a kétéves brazil fiú testét

2009.12.17. 08:09 Módosítva: 2009.12.17. 08:09
A brazil rendőrség szerdán letartóztatta azt a férfit, aki a gyanú szerint ötven fémtűt szúrt kétéves mostohafiába. A vasárnap kórházba szállított gyereket továbbra is az intenzív osztályon kezelik, állapota súlyos. Azt egyelőre még nem döntötték el az orvosok, hogy kioperálják-e az életfontosságú szervek közelében lévő tűket.

A gyerek mostohaapja bevallotta, hogy ő szúrta tele a gyereket a tűkkel - közölte az ügyben indított nyomozást vezető rendőrtiszt az AFP francia hírügynökségnek nyilatkozva. A férfi szeretőjének biztatására hajtotta végre a fekete mágia szertartást, hogy így álljon bosszút feleségén - közölte Helder Fernandes Santana.

tuszuras1

A tűkkel teleszurkált gyereket vasárnap vitték a Brazília észak-keleti részén lévő Barreiras egyik kórházának intenzív osztályára, miután többször hányt és gyomorfájdalmakra panaszkodott. A röntgen 50 varrótűt mutatott ki a testében, az egyik például kilyukasztotta a tüdejét is. Az orvosok képtelenségnek tartották, hogy a gyerek nyelte le a tűket, ezért értesítették a rendőrséget.

A kórház szóvivője az AFP-nek nyilatkozva elmondta, hogy a fiú eszméleténél van, de állapota súlyos. Kelly Bessy elmondta, hogy az orvosok még nem döntettek arról, hogy eltávolítsák-e a fontos szervek közelében lévő tűket. "A műtét lehet, hogy nagyobb kockázatot jelent, mint bent hagyni a tűket" - fogalmazott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport