Biogenerátorokkal a sátáni energiák ellen

2009.12.26. 13:07
Egy horvát iskola igazgatója 2,8 millió forintért vett különleges készülékeket, hogy megóvja a diákokat a káros hatásoktól.

A magyar határhoz közeli horvát község, Senkovac általános iskolájának igazgatónője, Zvezdana Treska a Vecernji List című horvát napilapnak azt mondta, hogy nem boszorkány, csak egy lépéssel megelőzi a korát, mert a biogenerátorokkal a rossz föld- és világűrbeli sugárzástól, a sátáni energiáktól, a vámpírizmus hatásaitól védi a tanárokat és a tanulókat, sőt segíti a lányok nemi fejlődését.

Radioeszteziás mérések bizonyították, hogy a senkovaci iskola egészségtelen terepen épült, a gyerekek agresszívek voltak, néhányan késekkel jöttek az iskolába és verekedtek, két tanár pedig gyors egymásutánban rákban halt meg – hangsúlyozta az iskolavezető.

Zvezdana Treska szerint mérések igazolták, hogy az iskolában negatív "G" energiák vannak, irodájában, az osztálytermekben és szertárakban elhelyezett biogenerátorok ezeket semlegesítik. Állítása szerint G energia észlelhető sírok, tömegsírok, börtönök, iskolák körzetében, és gyerekek is hozzák magukkal otthonról ezeket a rossz energiákat.

Az iskola történelemtanárának leltározáskor tűnt fel a nagy kiadás, amely energoökológiai készülékekről, mérőeszközökről szólt. Kiderült, hogy az igazgató az iskolafejlesztési pénzből több mint 10 ezer eurót fizetett a tíz biogenerátorért egy bjelovari cégnek. A tanár ezt fölösleges kiadásnak tartotta, és jelentette az ügyet a zágrábi tudományos, oktatási és sport minisztériumnak, valamint a Muraköz megyei oktatási felügyeletnek.

A senkovaci Zrínyi Péter Általános Iskolának 400 tanulója van, de iskolapszichológusa nincs - írták a horvát lapok.