Farkas Péter túlságosan elbízta magát

2010.01.03. 10:42
A rendőrök az automatákból felvett életjáradéka alapján is követni tudták Farkas Pétert, azonban többször egyeztetési nehézségek miatt nem tudtak lecsapni rá. Az olimpikon óvatlan volt, élettársa is saját nevére vette ki az andorrai szállodai szobát, ahol Farkast végül elfogták.

Farkas Péter minden hónapban felvette egy bankszámlára átutalt 200 ezer forintos életjáradékát, a rendőrök pedig követhették a pénz útját, tudták, hogy melyik automatát használta, írja a Vasárnapi Blikk. A lap szerint az olimpikon túlságosan is elbízhatta magát 14 hónapos bújkálása alatt, elemi hibákat vétett.

farkas peter

A rendőrök többször is tudták, hogy merre jár éppen, azonban nem sikerült lecsapniuk a birkózóra, valami mindig közbejött, nehézkesen ment az egyeztetés a külföldi hatóságokkal.

A rendőrök figyelték Magyarországon maradt élettársával folytatott levelezését is. A Blikk szerint Farkas élettársa is annyira elővigyázatlan volt, hogy a saját nevére foglalta le a szállodai szobát Andorrában, ahol végül december 26-án elfogták Farkas Pétert. A nő elterjesztette magáról, hogy már nem érdekli az olimpikon, ezzel azonban nem sikerült megtévesztenie a rendőröket.

A nő az olimpikon elfogása után még Andorrában maradt az öt napra lefoglalt szállodai szobában, nem sokkal szilveszter előtt érkezett vissza Magyarországra. A rendőrök ellene nem indítanak eljárást.