Eltörték egy tanár ujját Debrecenben

2010.01.16. 12:04 Módosítva: 2010.01.16. 12:07
Egy szülő felpofozott egy tanárnőt az egyik debreceni iskola udvarán, a verekedésben a pedagógus egyik ujja is eltört. A szülő kifogásolta, hogy a tanár szaktanári figyelmeztetőt adott gyerekének.

Megvertek egy középiskolai tanárt Debrecenben a Könnyűipari Szakközép- és Szakiskola udvarán. A pedagógust azért pofozta meg az egyik gyerek anyja, mert lányával a tanárnő korábban szóváltásba keveredett az egyik órán.

Az eset még szerdán történt, de a rendőrség csak szombaton közölte a részleteket. A tanárnő óráján két kilencedikes diák szaktanári figyelmeztetést kapott, ezért hívta egyikük az anyját, mondta Vezendi Jánosné a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az indulatos asszony a középiskola udvarán támadt a tanárnőre. Felpofozta, cibálta a haját, amitől a tanár a földre zuhant, és eltört az ujja.

A verekedő nő ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított nyomozást a Debreceni Rendőr-főkapitányság. Az ügyet gyorsított eljárásban vizsgálják, ezért a szülőt harminc napon belül bíróság elé állítják, közölte a szóvivő.