Csaknem halálra késelték két üveg italért

2010.03.22. 17:43
Életveszélyes sérülésekkel, saját lábán ment el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra és kért segítséget hétfőre virradóra egy férfi, akit négyen támadtak meg és szúrtak hátba; a támadókat őrizetbe vették.

Egy 56 éves, vérző hátú megtámadott a Fejér megyei rendőrség biztonsági őreitől kért segítséget hétfőre virradó éjjel Székesfehérváron. Elmondta, hogy a Deák Ferenc és a Martinovics utca kereszteződésében megtámadták, a földre teperték, ütötték, rúgták, és kétszer hátba szúrták.

A szúrások a megtámadott tüdejét érték. A támadók elvették a férfi szatyrát, amiben egy üveg konyak és bor volt. A sérültet kórházba szállították - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre küldött járőrök rövid idő alatt elfogták a tetteseket. Nem messze a támadás helyszínétől ugyanis feltűnt nekik, hogy az Erzsébet utcai társasházban csak egyetlen helyen ég a villany, továbbá, hogy a ház bejáratánál vércseppek vannak. Azok egészen a gyanúsítottak által használt lakásig vezettek.

A lakásban elfogták a 17 és 22 év között négy gyanúsítottat, akiknek egyike saját magát is megsebezte, miközben megszúrta a megtámadott férfit. Előkerült az italokat tartalmazó szatyor is.

A támadók ellen csoportos rablás és életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. Az ügyet szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség, s kezdeményezték a négy fiatal előzetes letartóztatását.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport