Megverték a projektvezetőt, lefújták a beruházást

2010.04.15. 10:20
Megverték Kozármislenyben annak a projektcégnek az ügyvezetőjét, amelyik uszodát és sportszállót épített volna a Baranya megyei városban. Az eset két hete történt, de csak most számolt be róla a bama.hu.

Uszodát, sportszállót és wellness-központot épített volna a Baranya megyei Kozármislenyben egy német-holland befektető, de leállította a beruházást, miután megverték Hockné Benedek Évát, a helyi projektcég vezetőjét, írja a bama.hu.

A nő elmondta, április elsején reggel a cég irodájából kiment az autójához a gyógyszereiért. Ekkor odalépett hozzá egy férfi, és egy kést nyomott a hátához. A támadó közölte, leszúrja, ha megfordul, majd belökte az irodába. "Ütött, rúgott, ahol ért, képtelen voltam védekezni" - mesélte Hockné Benedek Éva.

Amikor befejezte az ütlegelést, annyit közölt, "tessék neked uszoda", még azt is hozzátette, hogy "most megkaptad, amire régóta vártunk".

A nő elmondta, hogy már március eleje óta fenyegették. Számítógéppel írt névtelen levelek landoltak a postaládájukban, „kinyírunk, megdöglesz”, és ezekhez hasonló fenyegetésekkel, majd elkezdődtek a telefonhívások, ott bele sem szóltak a kagylóba. Ő azonban akkor nem foglalkozott ezzel, a leveleket eldobta, feljelentést akkor nem tett.

Völgyesi Gyula, Kozármisleny polgármestere csak annyit mondott, hogy megdöbbentették és elszomorították a történtek.

Az ügyben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást a pécsi rendőrkapitányság.