Lányokat molesztált a tűzoltó dj

2010.05.05. 10:47
Drogot kevert két szórakozó lány italába, majd molesztálta őket a szeghalmi tűzoltóság egyik hivatásos őrmestere, aki szabadidejében dj. A rendőrség szemérem elleni erőszak kísérletének gyanújával nyomoz.

Kétrendbeli szemérem elleni erőszak kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy tűzoltót Szeghalmon, írja a Békés Megyei Hírlap. A lap értesülései szerint a szeghalmi tűzoltóság hivatásos törzsőrmestere az érintett, aki szabadidejében lemezlovasként dolgozik a Sárrét fővárosának diszkójában.

A szeghalmi tűzoltóság parancsnoka a lap megkeresésére megerősítette, hogy egy 33 éves munkatársuk hétfőn nem jelent meg szolgálattételre.

A lap értesülései szerint a lemezlovas tűzoltó május 1-ről 2-ra virradó éjjel zaklatott két, 22, illetve 23 éves lányt a szeghalmi diszkóban. Egy "vasalthajú atlétás fiatal" elmondása szerint "Ildikóról és Juditról van szó, akiknek a piájába ginát [GHB nevű drogot] kevertek".

A Békés Megyei Hírlap munkatársa felkereste az áldozatokat. Egyikük elmondása szerint május 1-én este egy csajbuliból mentek tovább szórakozni, hajnali kettő felé értek a diszkóba, már csak ketten. Bulizás közben felmentek a dj-hez számot kérni, mire ő itallal kínálta őket. "Egy feles pohárba volt kiöntve. Miután megittam, mondta meg, hogy gina volt az italba keverve. Körülbelül negyed óra múlva nagyon felszabadulttá, boldoggá váltam" - mesélte az egyik lány.

A tűzoltó-dj a lány bódultságát kihasználva fogdosni kezdte. "A melleimet, fenekemet fogdosta" - mesélte a lány. "Úgy koptattam le, hogy azt mondtam neki: mindjárt jövök. Ezután a tánctéren tomboltam" - fejezte be a történetét.

A másik lány látta, hogy a dj a függöny mögé vitte barátnőjét. Időközben őt is megkínálta GHB-val kevert itallal a dj barátja. "Korábban soha nem tapasztalt boldogságot, felszabadultságot éreztem. A dj engem is elkezdett fogdosni, tapogatni. Felhúzta a szoknyám, megfogta a fenekem és elől a harisnyámhoz is hozzányúlt".

A történtek miatt a szeghalmi rendőrség nyomozást kezdett, a dj-t őrizetbe vették.