Elítélték a gyilkos bébiszittereket Angliában

2010.07.29. 16:05
Egy angliai bíróság csütörtökön életfogytiglani börtönre ítélt egy fiatal férfit és nőt, amiért 2008 decemberében bántalmazták a rájuk bízott három éves kisgyereket, aki belehalt egy súlyos autóbalesetnek megfelelő sérüléseibe.

Életfogytiglani börtönbüntetést kapott Christopher Taylor és Kayley Boleyn, amiért brutálisan bántalmazták, megalázták és meggyilkolták a rájuk bízott három éves Ryan Lowellt 2008 végén -írja a skynews.

A pár olyan brutálisan bántalmazta a kisfiút, hogy az orvosok szerint a gyerek sérülései egy súlyos autóbaleset következményeire emlékeztettek. Eredetileg Ryan anyja kérte meg a család ismerőseit, hogy vigyázzanak három napig a fiára, a döntést csütörtöki nyilatkozata szerint élete végéig bánni fogja.

A két angol fiatal nem törődött a gyerek sírásával, folyamatosan verték, sőt a bírósági eljárás alatt kiderült, hogy többször a falhoz is csapták. Az is valószínűsíthető, hogy a szőnyegre folyt levest is felnyalatták a kisfiúval és belenyomták az orrát a saját vizeletébe.

Miután ráébredtek, hogy milyen súlyosak a rájuk bízott gyerek sérülései Christopher és Kayley kórházba vitték a kisfiút. Ott hiába állították, hogy csak megcsúszott a kádban, az orvosok hamar rájöttek, hogy miről is van szó, Ryan életét azonban már nem tudták megmenteni.

A bíróság döntésének értelmében Christophernek minimum 15, míg társának legalább 13 évet kell a rács mögött töltenie.