Szexvideó miatt verték meg a francia tanárt

2010.08.18. 08:21
Fájdalomcsillapítót kerestek tanáruk táskájában, amikor mobiltelefonján szexvideókat találtak, állítják a tanárukat megverő francia diákok. Mint mondták, a szerintük pedofil francia férfi korábban többször rányitott a lányokra zuhanyzás közben.

A telefonján talált pornográf filmek miatt estek neki tanáruknak hétfőn este francia diákok az I. kerületi Döbrentei téren, tudta meg a Blikk. Két fiú könnyebb sérülést okozott az állításuk szerint pedofil tanárnak.

A lap úgy tudja, hogy a 10-15 éves, hátrányos helyzetű fiatalok egy hete érkeztek országjárásra Magyarországra. Az utolsó állomás Budapest volt, ahol minősíthetetlenül viselkedtek és károkat okoztak az egyik szállodában, ezért távozniuk kellett. A tanár azt mondta a diákoknak, hogy elfogyott a pénzük, ezért az éjszakát egy parkban, majd a Döbrentei tér melletti alagútban töltötték.

Az egyik fiú állítása szerint fejfájásra panaszkodva gyógyszert kért a tanártól, aki azonban nem adott, ezért fájdalomcsillapítót keresve átkutatták a táskáját. Állításuk szerint ekkor találták meg a telefont, amelyen meleg pornót és állattal fajtalankodó nőről készült videót is találtak. A diákok szerint már azt is furcsának találták, hogy a tanár többször is benyitott a lányokhoz zuhanyzás közben, de a videókat látva sejteni kezdték, hogy pedofil.

Három francia állampolgárságú fiú állítottak elő a kerületi kapitányságra, ahol - a követség egyik munkatársának jelenlétében - garázdaság megalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A fiúk a kihallgatás után szabadon távozhattak, a tanárt rövid kórházi ellátást követően szintén hazaengedték, tájékoztatott még kedden a rendőrség.

A vonatkozó egyezmények alapján, mivel az ügy valamennyi érintettje francia, anyagi kár pedig nem keletkezett, a továbbiakban a francia hatóságok folytatják az eljárást az ügyben, közölte a rendőrség. A francia nagykövetség segítséget nyújt a gyerekeknek a hazajutásban.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport