Az éjjel rátámadtak Török Zsolt szocialista szóvivőre

2010.10.30. 12:06
A múlt éjszaka lefejelték és többször megütötték Török Zsoltot, az MSZP szóvivőjét a 906-os buszon. A támadásnak az utazók vetettek véget, akik megvédték a politikust. Török feljelentést tett a rendőrségen.

A múlt éjjel, fél kettő táján, a Nyugatinál egy férfi támadt az MSZP szóvivőjére, értesült a Stop.hu. A televízióban és a nagy nyilvánosság előtt gyakran szereplő politikust a 906-os éjszakai buszon érte az inzultus.

Török Zsolt, még képviselőként
Török Zsolt, még képviselőként

Török megerősítette a lap információját. Mint mondta, nyugodtan álldogált hátizsákjával a buszon, amikor a néhány méterre tőle álló "sünihajú férfi" észrevette, odalépett és trágár szavak kíséretében - amik közt hallható volt a "buzi, zsidó, komcsi"- le akarta fejelni. Ez csak félig sikerült neki, ezért ököllel kezdte verni Török fejét.

Török szerint a férfi egyáltalán nem tűnt részegnek, higgadtan, szinte hidegvérrel beszélt, miközben ütötte őt. A további verést a busz utasai akadályozták meg, akik Török védelmére keltek és lezavarták a Jászainál a "kopaszt" a járműről.

"Szomorú, hogy ilyen világban élünk, hogy az embert a nézeteiért atrocitás éri. Viszont tök jól esett, hogy a busz utasai a védelmemre keltek" - kommentálta az esetet a szóvivő, aki délelőtt feljelentést tett a rendőrségen.