Saját autója jött szembe vele

2010.11.26. 14:17
Egy gépkocsi tulajdonosa taxiban ülve arra lett figyelmes pénteken, hogy saját autója jön vele szemben Budapesten; a kocsit üldözőbe vették, majd a rendőrök előállították a benne ülő férfit - közölte a BRFK kommunikációs osztálya a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi felfigyelt a saját autójára, amint azt egy illetéktelen személy vezeti.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gépkocsi tulajdonosa az autójával elhajtó férfira egy taxiban ülve lett figyelmes, ezért segítséget kért a taxit vezető férfitől és üldözőbe vették az autót. A taxi sofőrje segítséget kért kollégájától, aki a menekülő autó elé kanyarodva azt megállásra kényszerítette.

Ezt követően a sértett és egy másik férfi futva üldözőbe vette a menekülő elkövetőt és az V. kerületi Mérleg utcában visszatartották. A rendőrök az értesítésüket követő néhány percen belül megérkeztek a helyszínre és elfogták a 36 éves budapesti férfit, majd előállították a kerületi kapitányságra.

A férfi előzetes letartóztatásának indítványozására tett előterjesztés mellett az ügyben a további eljárást lopás gyanúja miatt a BRFK V. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le.