Öngyilkos lett egy fiatal férfi a Mammutban

2010.12.13. 00:31 Módosítva: 2010.12.13. 07:33
Vasárnap délután a Mammut 2 bevásárlóközpont legfelső szintjéről leugrott és szörnyethalt egy fiatal férfi.

"A napi sokkterápia megvolt ma délután a Mammutban. Éppen jöttem ki a DM-ből, amikor látom, hogy kb mindenki a korlánál lóg, és néz lefelé... Persze kíváncsi lettem, hogy mi annyira érdekes... valaki megunta az életét és ugrott egy fejest a legfelső emeletről" – olvasható egy tumblr-bejegyzésben.

Vasárnap este fél nyolckor, az elsődleges információk szerint feltehetően öngyilkossági szándékkal leugrott és szörnyethalt egy 20 éves férfi a Mammut 2 harmadik szintjéről, tudtuk meg a BRFK sajtóügyeletesétől. A tanúk helyszíni meghallgatása alapján nem baleset történt, a BRFK rendkívüli halálozási osztályi közigazgatási eljárás keretében indított vizsgálatot.

A hvg.hu beszámolója szerint a helyszínre érkező mentősök hiába küzdöttek a fiatal férfi életéért, sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztette.

Lapunknak egy szemtanú azt írta: a huszonkét év körüli fiatal moziban volt, egy film közben ugrott fel a helyéről. Bár a dolgozók megpróbálták lefogni, nem sikerült, kirohant, és lendületből a mélybe vetette magát.

Azt egyelőre nem tudni, a férfi előre eltervezte-e az öngyilkosságot, vagy hirtelen felindultságból, egy konfliktus következményeként ugrott le az emeletről. A hírt a tumblr-en közzétevő posztoló azt írta, semmilyen puffanást, vagy női sikítást nem hallott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport