Stabil az elgázolt Bálint gazda állapota

2011.02.17. 14:08

Felesége szerint stabil az állapota Bálint Györgynek, az Ablak című tévés magazinból Bálint gazdaként ismertté vált 91 éves kertészmérnöknek, akit kedden kora este egy zebrán gázoltak el. A felesége azt mondta: köszöni az érdeklődést, de nem szeretne többet nyilatkozni, helyette azt kéri, szorítsanak férjéért. Elmondta azt is: a baleset másik áldozata nem ő volt, nem ő sérült meg.

Bálint György sajtóinformációk szerint kedden Makóról hazafelé tartott, budapesti házától száz méterre leszállt a buszról. Ahogy átment a zebrán, elütötte egy autó. Az arcán, lábán és a csípőjén sérült meg, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Megműtötték, jelenleg a baleseti intézet intenzív osztályán ápolják. A rendőrség szerint cserbenhagyás nem történt, a gázoló sofőr a helyszínen maradt. A balesetben a Bálint Györggyel együtt egy nőt is elgázoltak, ő könnyebb sérülést szenvedett.

"Bálint gazda jobban van! A műtétek sikerültek, az intenzíven fekszik, az orvosok bizakodóak. Köszönjük szépen a sok jókívánságot! Sokat jelentenek, kitartást adnak a bajban. A kitartás pedig segíteni fog abban, hogy a törések után (talán még tavasszal) újra lábra álljon" - ez az üzenet jelent meg csütörtökön Bálint György Facebook-oldalán.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport