Családi dráma Écsen, ketten meghaltak

2011.03.03. 17:35 Módosítva: 2011.03.03. 18:55
A férfi vadász volt. Vélhetően anyagi gondok miatt veszekedtek órákon át a feleségével, amit a szomszédok is hallottak. Végül szíven lőtte a feleségét, majd magával is végzett.

Két ember halt meg lövöldözésben a Pannonhalmához közeli Écsen csütörtök délután. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde annyit közölt, hogy az áldozatok egy házaspár tagjai.

A kisalfold.hu információja szerint egy férfi lelőtte a feleségét, majd magával is végzett. A portál egy olvasójától úgy tudja, hogy a történteknek a házaspár 17 éves fia is fültanúja volt, akit sokkos állapotban szállítottak kórházba.

A helyi hírportál értesülése szerint pénzügyi gondok állhatnak a tragédia mögött, és a házaspár több órán keresztül veszekedett, mielőtt a végzetes lövések eldördültek volna. A tragédia negyed négy körül történt.

A férj a lapot tájélkoztató olvasó szerint vadász volt, aki szíven lőtte a feleségét, majd magát lőtte fejbe. Az értesülést utóbb a helyszíni szemle eredménye is megerősítette.

2010. augusztus 21-én a szintén Győrhöz közeli Ácson két fiával és élettársával késsel végzett egy férfi, ezt követően pedig öngyilkos lett. Áprilisban a szintén közeli Tényőn egy férfi végzett brutálisan a családjával.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport