Bírói engedéllyel maszturbálhat a brazil könyvelő

2011.05.15. 23:35
Kedves olvasó! Ritkán de előfordul ilyesmi: ezt a sztori csúnyán elbánt velünk. Nincs mit szépíteni, az alábbiakban olvasható történetnek vajmi kevés köze van a valósághoz, mondhatjuk úgy is, hogy mese, kamu, városi legenda, hoax, fake - aktualizált dátumokkal, nem létező személyek jól hangzó neveivel. Mentségünkre szóljon, hogy nincs a világban olyan bulvárszerkesztő, aki ellen tudott volna állni a túlfűtött, felületes olvasásra akár hihetőnek is tűnő történetnek, egyenesen a szamba hazájából. Az utókor okulására meghagyjuk e helyen ezt a "hírt", remélve, hogy nem történik többé ilyen. (De fog.)

Egy különös hormonzavar miatt csak és kizárólag maszturbálással tudja oldani a felgyülemlett feszültséget egy 36 éves brazil nő. A könyvelőként dolgozó Ana Catarina Bezerra kis híján az állását is elvesztette a folyamatos önkielégítés miatt, de most fellélegezhet. Egy bírósági ítéletnek köszönhetően immár munkaidőben, munkahelyi számítógépén is nézhet pornót és maszturbálhat, ha már nem bírja elviselni a streszt.

Berzerra azt mondja, nem mindig volt ilyen. Sokkal rosszabb volt. "Amikor már naponta 47-szer elégítettem ki magam, orvoshoz fordultam" - mesélte az Analitica című brazil webszájtnak. Az orvos gyógyszerkoktélt - a hírt átvevő Guanabee latino magazin megjegyzése szerint ez a valóságban egy gyógyszeresszekrénnyi nyugtatót jelent -, ennek hatására manapság már elég, ha napi 18 alkalommal maszturbál.

De sok örömöt nem lel a sok örömben. Munkáltatója tavaly majdnem kirúgta, ezért áprilisban pert kellett indítania. A pert végül megnyerte, így már teljesen jogszerűen, bírói engedéllyel nézhet munkaidőben pornót, hogy megnyugtathassa magát.