Ötös karambol Bakonygyepesnél

2011.08.05. 08:54

Három személyautó és két kamion ütközött a 8-as számú főúton Bakonygyepesnél, egy könnyebb sérültet kórházba szállítottak - tájékoztatott a rendőrség.

A baleset okozója egy szlovák rendszámú személyautó volt, aki Veszprém felől közlekedve Ajka irányába a bakonygyepesi lejtőn belehajtott az előtte haladó személykocsiba és azt átlökte a túloldali sávba - mondta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Futtató Norbert szerint a személyautó ezután ütközött a másik sávban szemből érkező kamionnal, majd egy személykocsival, sőt érintőlegesen egy másik kamionnal is.

A balesetben egy ember sérült meg könnyebben, őt az ajkai kórházba szállították, a 8-as főúton Bakonygyepesnél félpályán, lassan halad a forgalom - közölte a sajtóügyeletes.

Félpályás útzár Mogyoród és Szada között is

Szintán karambol miatt félpályás lezárás van Mogyoród És Szada közt is, ahol három autó ütközött péntek reggel – közölte a rendőrség.

Az egyik kanyarban haladó gépkocsi vezetője eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol két másik autóval ütközött. A balesetben az autó sofőrje könnyebben sérült, a többi járműben utazók számáról nincs információ – mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport