4,5 év a szexszel gyógyító nőgyógyásznak

2011.09.02. 18:56

Négy és fél évi szabadságvesztésre ítélt pénteken egy zakopanei bíróság egy 50 éves lengyel férfit, aki magát nőgyógyásznak és grófnak kiadva több nőt becsapott, azt hazudva, meg tudja gyógyítani őket szexuális kapcsolat útján - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió.

Az ítéletbe beszámították azt a több mint egy évet, amit Zdzislaw M. előzetes letartóztatásban töltött. Az egyelőre nem jogerős ítéletet az ügyész elfogadta. A vádlott nem ismerte el a terhére rótt cselekményeket. Az ítélethirdetésen Zdzislaw M. és védője sem jelent meg.

A "gróf" elleni összesen hét vádpont egyike szerint két nőt szexuálisan és anyagilag is kihasznált. Egy 19 éves lánnyal elhitette, hogy petefészekrákja van, majd költséges műtétet ajánlott neki, de közölte vele, hogy létezik alternatív módszer is: szexuális kapcsolat, melybe a lány beleegyezett. Mi több, még fizetett is 1300 zlotyt (mintegy 85 ezer forint) a "gyógykezelésért".

Egy másik 19 éves lányt azzal a mesével vett le a lábáról, hogy gazdag gróf, és nőgyógyászati klinikája van Svájcban, ahol híres embereket gyógyítanak. Megszöktette a lányt, és beutazta vele Európát.

A lány anyja bejelentést tett a rendőrségen lánya eltűnése miatt. A rendőrség több hónapig kereste a férfit, míg végül ráakadt a megszöktetett lánnyal együtt.

A vizsgálat az ítélet ellenére tovább folytatódik, mert a nőgyógyász grófnak a rendőrség feltételezése szerint további áldozatai is vannak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport