Halott sünre kakált egy angol az utcán

2011.09.14. 12:59

Fényes nappal egy sün tetemére ürített Victor Ford Spaldingban. Egy járőr pont arra hajtott, amikor a 34 éves férfi nadrágját letolva guggolt egy közterületen, a Balmoral sugárúton. Mikor meglátta a friss emberi fekáliát egy halott sünön, azonnal letartóztatta. Ford tettét higgadtan a következő szavakkal magyarázta a rendőrnek: "Ha muszáj, akkor muszáj".

Anita Toel, városházi ügyész a Guardiannak elmondta, hogy a férfi az ügy tárgyalásán nem nagyon emlékezett tettére, mert annyira részeg volt. Mint kiderült, nemcsak az itallal, de a fejével is gondjai vannak Fordnak, az ügyészség szerint paranoid skizofréniában szenved. A férfi munkaképtelen, és segélyekből tartja fent magát.

Mivel egy másik ügy miatt Ford próbaidőn volt amikor a sünös eset megtörtént, felmerült, hogy börtönbe küldik, ám ezt végül mégis elvetette a bíróság, mert nem akarták egy ilyen "hülyeség" miatt hűvösre tenni - ahogy fogalmazták. A bíró körülbelül 200 font (66 ezer forint) bírságot rótt ki rá, és felszólította, hogy ha legközelebb rájön a szükség, akkor rejtőzzön el az emberek elől. Azt is mondták neki a bíróságon, hogy legközelebb, ha ilyet csinál, akkor sokkal súlyosabb büntetést fognak rá kiszabni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport