Kiesett egy szálló 5. emeletéről egy szerb diák

2011.10.06. 15:31

Tragikus körülmények között meghalt egy Sremska Mitrovica-i középiskolás diák Budapesten, ahol osztálykiránduláson jártak, erősítette meg a hírt Dejan Šahović, Szerbia budapesti nagykövete, számol be róla a Vajdaság Ma. Nem hivatalosan úgy tudni, hogy kiesett a szálló ötödik emeletéről, ahol elszállásolták őket.

A fiatalember 17 éves volt, a mitrovicai gimnázium második osztályába járt.

A magyar hatóságok értesítették a szerb követséget a tanuló haláláról. Intenzíven dolgoznak a tragikus eset körülményeinek kivizsgálásán, írja a Tanjug.

A szerb Blic arról számol be, hogy a baleset szerdán hajnali fél öt körül. A szávaszentdemeteri (Sremska Mitrovica) gimnázium tanulói osztálykiránduláson vettek részt, és a Golden Park szállodában helyezték el őket.

Đorđe Maricki az ötödik emeleti ablakból esett ki. A rendőrség kizárta az öngyilkosságot, de még vizsgálják az esetet. A hotel személyzete ennek lezárultáig nem nyilatkozott, csak annyit közöltek, hogy megviselte őket a tragédia. Az épület érintett részét lezárták.

Đorđe kitűnő diák volt, társai nyugodt természetűnek ismerték. Néhányan azt beszélik, hogy azon az éjszakán teraszról teraszra ugrált, de ezt nehezen tudják róla elképzelni - mesélte egy gimnazista.

A Facebookon ez volt az utolsó bejegyzése: Budapest, érkezünk.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport