A levegőben szexelt, kirúgták

2011.10.15. 11:28

Egy Alex Torres nevű kaliforniai ejtőernyős oktató, aki másodállásban Voodoo néven pornószínészként is tevékenykedik, felvételt készített arról, ahogy egy csajjal felmegy ugrani, majd a levegőben egymáséi lesznek. A páros már a gépen egymásnak esett, levetkőztek meztelenre, és az aktust a tandemugrás közben is folytatták.

A felvételt Torres saját blogján tette közzé, amit elméletileg csak nagykorúak látogathatnak, de a bejutáshoz mindössze arra a kérdésre kell válaszolni a látogatónak, hogy elmúlt-e 18 éves. A videó természetesen villámgyorsan kikerült a videómegosztókra.

A rendőrség vizsgálatot indít az ügyben, mert az amerikai légügyihatóság szerint az lyen tevékenység balesetveszélyes, hiszen elvonhatja a repülőgépet irányító pilóta figyelmét. Torres a rendőrség kérdésére elmondta, hogy csak Howard Stern rádiós műsorvezető figyelmét szerette volna felkelteni a manőverrel.

Más kihágást a pár nem követett el, hiszen a levegőben élt nemi élet tiltására nincs jogszabály, a zuhanó pár meztelenségét pedig senki nem jelentette, így közszeméremsértésről sem lehet beszélni. Torrest és partnerét, aki az ejtőernyős iskola recepciósa volt, azonnal kirúgták.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport