Újra feltűnt Újlipótváros réme

2011.11.29. 13:10

Vajon új Bentleyt vásárolt a tulajdonos vagy a régi, kikalapált autóját festette át? Ez foglalkoztatja mostanában az újlipótvárosi lakosokat, mivel a XIII. kerület utcáin újra feltűnt - és, mint mobiltelefonos képünkön is látszik, tilosban parkol - a rettegett szlovák luxusautó. Pontosabban a rendszáma, egy Bentleyre szerelve.

A kocsi és gazdája akkor lettek ismertek a környék határain túl, amikor az egyedi szlovák rendszámot viselő kocsi őrült tempóban, a keskeny utcákon 100-120-szal hajtva, a Visegrádi-Victor Hugo-sarkon nekiütközött egy - a kereszteződésbe szabálytalanul behajtó - Daciának, amiben egy apa ült két kisgyerekével.

A sofőr nagy hangerővel technót hallgatott, a csattanás félelmetes volt, a két autó közti kontraszt óriási, így az egy súlyos sérüléssel járó baleset olvasott hír lett. Több olvasónk is megemlítette, hogy a bentleys a környéken jól ismert volt lendületes vezetési stílusáról.

A szlovák rendszám feltehetőleg csak adózási okokból van az autón, a tulajdonosnak ugyanis több szemtanú szerint is a közelben van üzlete. Aszerint, hogy az adatközlő kit utál a legjobban, egyesek arabnak, mások zsidónak vagy töröknek mondták.

A most újra feltűnt kocsi ugyanolyan típusú, a rendszáma is ugyanaz, a színe viszont fekete helyett fehér. Nehéz elképzelni, hogy egy ilyen kocsit átfényezzenek, de az sem kizárt, bár jobb úgy képzelni, hogy a tulaj gyorsan vett egy másikat a törött helyére.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport