Letartóztattak egy férfit a szolnoki házaspár eltűnése ügyében

2011.12.05. 20:18
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfőn azt a férfit, akit egy szolnoki házaspár novemberi eltűnésével kapcsolatban a múlt pénteken fogtak el.

A férfit emberöléssel gyanúsítják - nyilatkozta az m1 Híradójának a férfi ügyvédje, hozzátéve: fellebbeznek az előzetes letartóztatás miatt. Tasi Judit azt mondta, nem tudni, hogy milyen bizonyítékok lehetnek, "a hatályos jogszabály nem teszi lehetővé, hogy a védelem a nyomozóhatóság rendelkezésére álló bizonyítékokat megismerhesse".

Az ügyvéd megerősítette: a hétfőn előzetes letartóztatásba helyezett férfi rokoni kapcsolatban áll Mészáros Tiborral, aki ellen - és egy társával szemben - európai elfogatóparancsot adtak ki a házaspár eltűnése ügyében.

A két férfit a kétmillió forintos nyomravezetői díj ellenére sem fogták még el.

A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, két személyautójukkal együtt, azóta nem adtak életjelet magukról. A rendőrség eddigi adatai szerint feltehetően a 36 éves, nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves, újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport