Gyilkosság áldozata lehet a csonkolt férfi

2011.12.13. 11:34
Gyilkosság áldozata lehetett az a férfi, akinek a levágott, nejlonzacskóba csomagolt végtagjait egy hajléktalan találta meg hétfőn Budapesten. Az elsődleges szakértői vélemények szerint a végtagokat vasárnap éjfél körül vághatták le.

Emberölés gyanújával nyomoznak a hétfő délután egy XVIII. kerületi szelektív hulladékgyűjtőben megtalált emberi testrészek ügyében, írta megkeresésünkre a BRFK kommunikációs osztálya.

Tájékoztatásuk szerint az elvégzett helyszíni szemle után orvosszakértők bevonásával vizsgálják a megtalált végtagokat.

A közlemény szerint nagy erőkkel kezdték meg a nyomozást. Az eset körülményeivel kapcsolatos konkrét kérdésekre azonban nem válaszoltak, így arra sem, hogy azonosították-e már az áldozatot.

A szelektív hulladékgyűjtőből két, térdnél levágott alsó lábszár és két, könyökben lemetszett alkar került elő, nejlonzacskóba csomagolva. Az elsődleges adatok szerint egy férfi végtagjai lehettek.

A helyszíneléskor még nem zárták ki azt a lehetőséget sem, hogy egy kórház patológiai osztályáról kerülhettek a szemétbe a testrészek. Hogy most mégis emberölés gyanújával nyomoznak, arra utalhat, hogy a végtagokat nem szakszerűen távolították el.

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a végtagokat vasárnap éjfél körül vághatták le.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport