Önkormányzati képviselőknek esett egy részeg Perkátán

2011.12.22. 16:38
Hivatalos személy elleni erőszak miatt bűnügyi őrizetbe vettek a dunaújvárosi nyomozók egy 53 éves férfit, aki szerda este ittasan bement a Fejér megyei Perkáta önkormányzat testületi ülésére, és több embert inzultált – közölte a rendőrség csütörtökön

R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a férfit felszólították, hogy hagyja el a termet, mire fenyegetően lépett fel, és több képviselőnek is nekiesett. A férfit a pusztaszabolcsi körzeti megbízott a helyszínen elfogta. Hivatalos személy elleni erőszak ügyében hallgatták ki gyanúsítottként, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Felvetődött az is, hogy ittasan, autóval ment az önkormányzati hivatalhoz, és egy parkoló gépkocsinak ütközött. Azt azonban, hogy ki vezette az autót, és miként következett be a baleset, eljárás fogja tisztázni.

Somogyi Balázs (Fidesz-KDNP-Polgári Összefogás Perkátáért) polgármester megerősítette, hogy az eset miatt félbeszakadt a szerdai testületi ülés. Hozzátette, az elkövetőnek nem ez volt az első ilyen cselekedete, már folyik ellene hivatalos személy elleni erőszakkal kapcsolatos eljárás. A településvezető tájékoztatása szerint rajta kívül Lakos László jegyzőt, Szilasy László (Fidesz-KDNP-PÖPE) képviselőt és Szőke Imre Andor (Jobbik) képviselőt is bántalmazta a férfi, aki 2010-ben polgármester- és önkormányzati képviselőjelöltként indult a választásokon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport