Leszúrta volt élettársát, majd öngyilkos lett

2011.12.27. 19:58

Megölte volt élettársát, majd magával is végzett egy férfi karácsony másnapján Karcagon, tájékoztatott Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az egykori élettársak évek óta külön éltek, nemigen beszéltek egymással, tizennégy éves gyermekük kérésére döntöttek úgy, hogy az idén együtt töltik a karácsonyt. Az ünnep idején a férfi többször is zavartan és agresszívan viselkedett. A tragédia előtt hétfőn a fiú az egyik, látogatóba érkező rokonnak beszélt is erről, és azt mondta, félnek az apjától.

Bár a fiú és az édesanyja többször jelezte rokonainak az elmúlt napokban, hogy a férfi terror alatt tartja őket, félnek tőle, mert agresszívan viselkedik, sőt a nőt többször is megütötte, a rendőrséget a hozzátartozók minderről csak hétfő délután értesítették.

A rendőrséget egy vendég riasztotta, a bejelentés után tíz perccel egy járőrpáros érkezett a helyszínre, és az anyát keresték. A férfi nyitott ajtót, láthatóan zavartan viselkedett, majd dühöngve, késsel fenyegetőzve bezárkózott. A járőrök megpróbáltak bejutni az épületbe, és az időközben helyszínre érkező embereket, összegyűlt rokonokat is igyekeztek távol tartani. Ezért kiérkezésük után hét perccel erősítést kértek, az negyedórán belül meg is érkezett, ekkor sikerült a házba bejutniuk.

A 30 éves karcagi férfi időközben a lakásban több késszúrással megölte 32 éves volt élettársát. Mire a rendőrök bejutottak az épületbe, az apa magával is végzett, a dühöngő férfi szívtájékon szúrta magát.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a kettős haláleset körülményeit.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport