2024. június 16. 15:00
Lengyelország
Hollandia
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia
Dánia
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia
Anglia

Öngyilkos volt a szíven szúrt férfi

2012.02.10. 09:33 Módosítva: 2012.02.10. 12:36

Öngyilkos lett, és nem emberölés áldozata volt az az 51 éves férfi, aki vasárnap hajnalban saját lábán ment be szívtájéki szúrt sebével egy soproni kórházba. A férfit azonnal megműtötték, de nem sokkal később belehalt a sérülésbe.

A férfi a kórházba érkezve azt állította, testvére szúrta szíven. A kisalfold.hu akkori értesülései szerint családi viszály állhatott az 51 éves férfi halálának hátterében.

A rendőrség is emberölés gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, de a nyomozás felderítette, hogy öngyilkosság történt. Takács Tibor megyei rendőrfőkapitány pénteki tájékoztatása szerint a férfi "ismert volt öngyilkossági hajlamáról", több kísérletet is tett korábban. 2008-ban például a soproni városi bíróság kertjében szúrta szíven magát, de akkor mentőhelikopterrel Budapestre szállították, ahol megmentették az életét.

Az 51 éves férfinak amúgy hamarosan egy év nyolc hónapra börtönbe kellett volna vonulnia. Hivatalos személy elleni erőszak miatt ítélték el, két rendőrre támadt rá vascsővel.

Károlyi Zoltán bűnügyi osztályvezető szerint testvéréről, akit a kórházban támadójaként megnevezett, korábban kijelentette, hogy börtönbe juttatja

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport