Friderika
14 °C
25 °C

Kerítésért tartóztatták le a Miss Hungary főszervezőjét

2012. 02. 23. 13:54
| Módosítva: 2012. 03. 01. 09:59
A Nemzeti Nyomozó Iroda egy hete őrizetbe vette, azóta pedig előzetes letartóztatásba is került a hazai szépségversenyek egyik országszerte ismert szervezője, értesült a Hír 24. R. Lajost kerítés gyanúja miatt tartóztatták le, miután a férfi a gyanú szerint szexuális szolgáltatásokra is közvetített lányokat. Tanúvallomások szerint több modell csak akkor kapott újabb munkát, ha vele is lefeküdt.

A férfi évek óta számos szépségversenyt rendezett meg. A Hír 24 információi szerint legfőképpen azzal a céllal, hogy lányok széles köréhez eljusson a szexuális szolgáltatásokat is tartalmazó állásajánlataival.

R. Lajos a Miss Hungary, a Miss Bikini, a Supersexy és a Fashion és Face mellett megálmodta, és évek óta színpadra vitte a Miss Tini Hungaryt is. A hatóságok eddigi információi szerint R. Lajos kiskorúak számára is kínált munkát, sőt az általa kiközvetített lányok némelyikétől szexuális szolgáltatást is kért további jól fizető munkákért cserébe.

A Nemzeti Nyomozó Iroda megerősítette a Hír 24 értesüléseit. A nyomozóiroda közése szerint R. Lajos ellen üzletszerű kerítés, illetve 18. életévét meg nem haladott személy sérelmére elkövetett kerítés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

mss640

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított megrendelőinek 2010 nyarától nőket – köztük több kiskorú személyt - közvetített szexuális szolgáltatásra, illetve külföldre, főként európai országokba. R. Lajos az általa kiközvetített személyek keresetének 20-25 százalékát kérte, valamint egyes személyeknél a további munkalehetőség feltételeként szabta meg, hogy vele szexuális kapcsolatot létesítsen.

R. Lajos előzetes letartóztatását február 16-án rendelte el a Pesti Központi Kerületi Bíróság. A Hír24 úgy értesült, hogy az ügyben számítani lehet újabb meggyanúsításokra is. A hatóságok folyamatosan hallgatják ki azokat a lányokat, akik a férfi közreműködésével jutottak szexmunkához. Közöttük szépségkirálynők és ismert modellek is vannak.

Az NNI az ügyről további részleteket a nyomozás érdekére hivatkozva nem akart közölni, írta az MTI.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Paphos képekben

Ciprusi fotók, fantasztikus élmények. Nézd meg most!