Vilma
-7 °C
4 °C

Áram került a gyalogoskorlátba

2004.02.16. 09:31
Égési sérüléseket szenvedett egy asszony, miután áram került egy gyalogoskorlátba Miskolcon - tudta meg a HavariaPress. Negyven volt rázta az asszonyt, egyelőre nem tudni, hogyan került áram a korlátba. Feltételezések szerint villanyszerelők megsértettek egy földalatti vezetéket.
A nő a minap az autójából akart kiszállni a megyeszékhely főterén, ám a csúszós járda miatt megkapaszkodott a járdát az úttesttől elválasztó vaskorlátban. Elengedni azonban már nem tudta azt, mivel - mint kiderült - áram volt a vasban, s az földhöz vágta a szerencsétlen asszonyt.

Kiabálására végül egy közeli boltból mentek a segítségére, és a ruhájánál fogva ráncigálták le a korlátról, végül égési sérülésekkel kórházba szállították.

A baleset után elrendelt vizsgálat eredményeképpen 40 voltos feszültséget mértek a közterületen álló korláton, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy hogyan kerülhetett áram alá a szerkezet.

Áthúzott

A hírügynökség információi szerint azonban a korlát közelében nemrég szerelési munkálatokat végeztek egy közvilágítási oszlopnál, így feltehetőleg ekkor sértettek meg egy föld alatti vezetéket, s emiatt húzhatott át az áram a korlátba.

A borsodi város rendőrsége foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított nyomozást az ügyben.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Fergeteges Szilveszter

Fantasztikus szilveszteri vacsorával, hajnalig tartó bulikban, ismert sztárokkal töltheti el az év utolsó éjszakáját.