Emánuel
3 °C
12 °C

Életre kelt Stephen King Christine-je

2004.02.03. 15:52
Önállósította magát egy személyautó az Egyesült Államokban. A kocsi több mint száz kilométert tett meg, míg végre sikerült a rendőrségnek megállítania.
Az autót egy 20 éves hölgy vezette, aki igencsak megdöbbent, amikor menet közben a gázpedálhoz hozzá sem ért, mégis gyorsulni kezdett kocsija,

Félelem és reszketés

Feltehetően valamiért beragadt a gázpedál vagy az üzemanyag-adagoló. A nő azonnal a fékre taposott, ám még gyorsabban haladt: a fék is teljesen használhatatlanná vált.

Ezután minden lélekjelenlétét összeszedve a nő bekapcsolta a vészvillogót és arra összpontosított, hogy ki tudja kerülni a hetvenes főúton az autója elé kerülő járműveket.

Háromszor is le kellett hajtania az útpadkára, hogy elkerüljön ütközéseket, egyik esetben egy gyerekekkel teli autót.

Rémálom

Közben - amikor kicsit nyugodalmasabb útszakasz következett - megpróbált mobiltelefonálni, ám balszerencséjére sokáig nem volt térerő. Végül mégis sikerült egy barátját felhívnia és villámgyorsan elmagyaráznia, milyen helyzetbe került.

A férfi értesítette a rendőrséget, amely a "megbokrosodott" autót azután kockázatos manőverrel, de bravúros precizitással állította meg: az ámokszáguldó kocsit megelőzték egy másik autóval, és nagyon lassan lassítva meg- és lefékezték.

A nő rémálommal felérő autózása háromnegyed órán át tartott. Szerencsére az ijedtségen kívül nem esett baja, de minden ízében remegve szállt ki rakoncátlan kocsijából.

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.

Belföldi ajánlatok

Rengeteg gyönyörű helyet talál belföldi ajánlataink között.