Natália
-3 °C
7 °C

Békát hozott a gólya

2004.06.28. 16:54
Iráni sajtóhírek szerint békát szült egy asszony. A feltételezések szerint akkor juthatott egy ebihal a testébe, amikor a nő egy koszos tóban úszott. A kétéltűre több orvosi vizsgálat is vár.
A békát szülő asszony esetéről az Etemaad című iráni napilap számolt be, idézve orvosokat, akik azt állítják, az állatnak emberi jellegzetességei is vannak.

A lap által ismertetett feltételezések szerint akkor juthatott az ebihal egyelőre ismeretlen körülmények között az asszony testébe, amikor a nő egy koszos tóban úszott. A nő Iransárban, Irán délkeleti részén él, két gyermek anyja - állítja a lap.

A békára alapos genetikai és anatómiai vizsgálatok várnak, Dr. Aminifard klinikai biológus úgy nyilatkozott az iráni lapnak, hogy "már megjelenésében is vannak emberi jelegzetességek, például az ujjak formája, a nyelv mérete és alakja."

Az orvostörténet több hasonló esetet is számontart - jegyzi meg a hírrel kapcsolatban a BBC. Az egyik legismertebb a német Catharina Geissleriné, aki még a 17. században, mint a "varangyot okádó asszony" vált híressé. Amikor 1662-ben meghalt, a testét felboncoló orvosok nem találtak arra utaló jeleket, hogy valaha állatok éltek volna benne.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Pihenjen Szép kártyával!

Egy kis lazítás Önnek is jár! Íme a Szép kártya elfogadóhelyek.