Piroska
-10 °C
1 °C

Letartóztatták a Backstreet Boys egyik tagját

2002.01.04. 12:28
Kapcsolódó cikkek (1)
Bilincsbe verve vezették el a Backstreet Boys huszonegy éves tagját egy tampai bárból, miután nem volt hajlandó engedelmeskedni a rendőröknek. Nick Cartert azóta szabadon engedték, tárgyalása márciusban lesz.
Nick Carter
Nick Cartert a lakóhelyéhez közeli tampai Pop City nevű bárban 'mulatott', amikor a kiérkező rendőrök letartóztatták. Állítólag vitába keveredett egy hölggyel, a rendőrség pedig meg akarta szüntetni a perpatvart. A jegyzőkönyvek szerint Cartert több mint tíz alkalommal szólították fel, hogy hagyja el a helyszínt, különben letartóztatják -jelentette az Ananova.

Cartert szabadon bocsátása előtt hatósági személy munkájának erőszak nélküli akadályozásával vádolták. Carternak március 4-én kell megjelennie a bíróság előtt - mondta Joe Durkin a tampai rendőrségtől. A fiú a zenekar legfiatalabb tagja és ő a második aki problémát okoz az együttesnek az utóbbi időben. Júliusban a csapatnak el kellett halasztania amerikai turnéját a huszonhárom éves A. J. McLean miatt, mert a fiút elvonókurára kellett beutalni.

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.

Kreuzenstein mesevára

Nézd meg Te is Laczko legújabb fotóit!