Katalin
-4 °C
3 °C

Halálos baleset és óriási dugó az M3-ason

2006.05.16. 17:50
Az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Körvasútsori felüljárón egy Peugeot átrepült a szembe jövő sávba, és először egy teherautónak, majd egy kamionnak ütközött. Az autót vezető nő meghalt. Az autópályát mindkét irányban lezárták. Óriási a torlódás, Gödöllőig áll a sor.

Egy Peugeot az M3-as autópálya Budapestről kivezető szakaszán egyelőre ismeretlen okból átrepült a két útpályát elválasztó szalagkorláton, és ott nekiütközött először egy konténert szállító teherautónak, majd egy kamionnak.

A kamion ezután átszakította a szalagkorlátot, majd a kifelé vezető útpályán állt meg és újabb két autónak ütközött. A balesetben a Peugeot-t vezető 41 éves budapesti nő kirepült az autóból és a helyszínen meghalt. További két sérültet a mentők kórházba szállítottak.

Baleset az M3-ason
Tekintse meg képeinket!

A Havaria Press értesülései szerint a fekete Peugot szédítő sebességgel szlalomozott a városból kifelé. Az ütközés rettentő erejű volt: az autó darabjai száz méteres körben szóródtak szét, kiszakadt motorja, s kerekei.

Az autópálya bevezető szakaszát a mentés idejére, a Hungária körúttól mindkét irányban lezárták, óriási a torlódás. A rendőrségi helyszínelés véget - közölte az Indexszel a BRFK ügyeletese, de a műszaki mentés órákig eltarthat.

A tűzoltók a szalagkorlátot vágják, így tudják csak az útra emelni az utat lezáró kamiont. A balesetben megsérült a kamion sofőrje is, állapota az elsődleges információk szerint nem súlyos.

A Fővinform tájékoztatása szerint a Budapest felé autózóknak érdemes Gödöllő előtt lekanyarodni az autópályáról, a sor ugyanis odáig áll.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

Ha már erre járok beugrom

..tényleg ez történt, Palau és Mikronézia szigeteit járva úgy döntöttem, hogy Saipanra is átugrom.