Timót, Xénia
-10 °C
-1 °C

Hétvégi szerencsétlenségek országszerte

2006.08.20. 11:36
Tóba fulladt egy nő, szakadékba esett egy bányaőr, busz ütközött autóval, autó ütközött motorral a hétvégén.

Szakadékba zuhant és a helyszínen meghalt a Nógrád megyei Ludányhalászi sóderbányájának őre - értesült az MTI a rendőrségtől vasárnap. A 67 éves férfi szombaton este kerékpárral tartott a munkahelyére a sóderbányához vezető keskeny földúton, amikor a kilenc méter magas töltésről a kerékpárral együtt a mélybe zuhant - mondta a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A balesetnek szemtanúi is voltak, az őr a baleset előtt még odaköszönt az ott táborozóknak - közölte Kaszás Ottó. A rendőrség szakértők bevonásával kezdte meg a vizsgálatot.

Női holttest a Velencei-tóban

Egy nõi holttestet találtak pénteken este a fürdõzõk a Velencei-tóban. A HavariaPress úgy tudja, a negyvenkilenc éves asszony holttestét este fél hétkor találták meg. A nõ nem sokkal elõbb merült el a tóban.

A budapesti asszony élettársával ment fürdõzni, de feltehetõen a délután folyamán alkoholt is fogyasztott, így valószínűleg emiatt lett rosszul és merült el a vízben. Az elsõdleges orvosi vizsgálatok alapján szívmegállás okozta a nõ halálát.

Balesetek Budapesten

Meghalt vasárnap kora reggel a fővárosban egy motorkerékpáros, aki személygépkocsival ütközött - közölte a rendőrség az MTI-vel. Budapest IX. kerületében egy benzinkútról kihajtó személyautó ütközött a motorral, amelynek 34 éves vezetője a helyszínen meghalt. Az autóban ülők nem sérültek meg.

Szörnyethalt az a sofőr is, aki szombaton hajnali háromnegyed kettőkor, egy szabálytalan autós miatt rohant villanyoszlopnak gépkocsijával a Nagy Lajos király útján. A negyvenkilenc éves, vecsési férfi a XIV. kerületi Fogarasi út és a Nagy Lajos király útja kereszteződésében nem adta meg az elsőbbséget a balról érkező, huszonnégy éves sofőrnek, emiatt a két jármű összeütközött, majd a fiatalember gépkocsijával egy oszlopnak csapódott. A fiatal sofőr olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Csongrádban és Borsodban is halálos áldozatok

A helyszínen életét vesztette annak a személygépkocsinak a vezetője, amelyik egy utasok nélkül közlekedő busszal ütközött össze Szegeden vasárnap a kora reggeli órákban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

A 43-as út Szegedről kivezető szakaszán egy személygépkocsi eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött egy utasok nélkül közlekedő busszal - ismertette a helyszíni szemle elsődleges adatait M. Toronykőy Márta, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az autót vezető 27 esztendős deszki fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Még szombaton hajnalban két fiatal, egy fiú és egy lány halt meg közlekedési balesetben Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Sajólád és Bőcs között egy arra járó autós látta meg egy fás, bokros területen a felborult autót. A kiérkezett mentők az autó két huszonéves utasán, egy szirmabesenyői és egy bőcsi fiatalon már nem tudtak segíteni.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Újévi szállás ajánlatok

Kezdje az évet kikapcsolódással, a wellnessből sosem elég.