Miklós
-7 °C
2 °C

Magnóra vett ugatással provokált

2003.07.02. 07:10
Egy német férfi magnószalagra rögzített kutyaugatással idegesítette fel a szomszéd házban lévő kutyát, csak azért, hogy utána csendháborításáért feljelenthesse szomszédját.
Az észak-németországi Harrislee városka egyik lakója nagyon idegesítette, hogy a szomszéd kutyája időnként ugat. Mindent megpróbált. Többször hívta a rendőrséget is, de a hatóságok emberei úgy találták, hogy a kutya nem zavarja a környék nyugalmát, jelentette a Reuters.

Ám egyszer csak a nyugodt németjuhász idegesebbé vált, és egyre többet, és dühödtebben csaholt. Sőt, a környék figyelmes lakói egy másik kutya ugatását is hallani vélték. A kutyát nehezen viselő férfi végre újra kihívhatta rendőröket, aki meggyőződhettek róla, hogy a kutya valóban rengeteget ugat újabban.

Nyomozás

Azonban a kutya gazdájának nagyon gyanús lett a kutya furcsa viselkedése, és nyomozásba kezdett. Alaposan megvizsgálva kertjét egy rejtett hangszóróra bukkant, amelynek a kábelei a feljelentgetős szomszéd házához vezettek. Most ő hívta ki a rendőröket, akik megállapították, hogy a férfi egy magnót csatlakoztatott a hangszóróhoz, amin keresztül kutyaugatással provokálta a németjuhászt. A rendőrségi szóvivő csak annyit tett hozzá, hogy "ennyire nevetséges esettel ritkán találkoztak".

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Budapest Te Csodás!

Karácsonyi pompába öltözött utcák, színes adventi vásárok, gazdag kulturális élmények, ez mind Budapest.