Ambrus
-7 °C
3 °C

Kétszáz gyerek megerőszakolásával vádolnak egy férfit

2005.04.28. 16:31
Fél éve előzetes letartóztatásban van egy belga férfi, aki a rendőrök gyanúja szerint rendszeresen megfordult Thaiföldön, ahol utcagyerekeket erőszakolt meg.
Több mint 200 thaiföldi utcagyerek, 12-13 éves fiúk megerőszakolásával vádolja az ügyészség azt a belga férfit, akinek pere csütörtökön kezdődött meg Brüsszelben.

A tavaly október óta előzetes letartóztatásban lévő férfi beismerte tettét. A házkutatás során a nyomozók rengeteg pedofil jellegű pornóképre bukkantak: ezeket az internetről töltötte le, de számos olyan kép is akadt, amelyeket ő maga készített áldozatairól. A férfinak saját filmlaboratóriuma volt a képek előhívására.

Finn-belga pedofílpáros

A 47 éves flamand férfi azonban még ezzel a kétszázas számmal sem vált "csúcstartóvá". Bűncselekményei egy részét ugyanis egy finn férfivel közösen hajtotta végre Thaiföldön, s ez utóbbi naplójában a nyomozók 445 fiatal nevét találták: olyan fiatalokét, akikkel a finn létesített szexuális kapcsolatot Thaiföldön. Bővebben> > >

A finn férfit szintén a napokban vették gyanúsították meg. A vizsgálat adatai szerint a finn 1989 óta huszonhatszor járt Thaiföldön. Utazásairól naplót vezetett, amelyben részletesen feljegyzett minden egyes szexuális kalandot.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Év végi utazás

Ajándékozzon utazást, töltse a karácsonyt és a szilvesztert külföldön!