Mária
-7 °C
3 °C

Üzemanyagcsalók az őrezrednél

2001.12.18. 11:57
Három napon belül dönt az ügyészség arról a feljelentésről, melyet a köztársasági őrezred parancsnoka tett beosztottai ellen, akik visszaéltek a testület benzinkártyáival. Az őrzered munkatársai a külföldi delegációk számára bérelt autók teletankolására szolgáló plasztiklapokkal más járműveket is feltöltöttek üzemanyaggal, ezért sikkasztás miatt indulhat ellenük eljárás. A vizsgálat idejére az érintetteket felfüggesztették.
A Köztársasági Őrezred garázsszolgálatának több munkatársát is felfüggesztették állásából azt követően, hogy a testület parancsnoka feljelentette őket üzemanyagkártyával elkövetett sikkasztás miatt - értesült a HavariaPress.

A hosszabb ideje tartó csalássorozatra egy belső ellenőrzést követően derült fény. Kiderült: a külföldi delegációk használatára bérelt autókon kívül más járműveket is megtankoltak azokkal az üzemanyagkártyákkal, amelyeken nem volt feltüntetve rendszám, így végig fedésben maradhatott az üzemanyag-felhasználók kiléte. Az ügyben az Ügyészségi Nyomozóhivatal folytatja a vizsgálatot.

Borbély Zoltán, a Fővárosi Főügyészség szóvivője az Indexet arról tájékoztatta, hogy kedden megérkezett hozzájuk az őrezred parancsnokának feljelentése. Arról, hogy nyomozást rendelnek el vagy feljelentéskiegészítést három napon belül dönt az ügyészség.

Nászút ajándékba!

Esküvőt tervez? Tervezzen velünk, nyerjen wellness nászutat!

Egzotikus élmények!

Amiről eddig álmodni sem mert. Luxus nyaralás, a világ legcsodálatosabb tengerpartjain.