Emőke
8 °C
19 °C

Brutálisan megvertek egy 17 éves lányt

2004.10.16. 17:55
Életveszélyes állapotban kórházba szállítottak egy fiatal budapesti lányt szombaton hajnalban, akit a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai szerint brutálisan bántalmaztak, tették közzé szombaton a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hivatalos honlapján.
Életveszélyes állapotban szállították kórházba azt a lányt, akit szombaton, fél három előtt találtak meg a XII. kerületben. A Szilágyi Erzsébet fasor és a Városmajor utca kereszteződésénél, a fogaskerekű vasút töltésénél lévő bokros területen eszméletlen állapotban feküdt a fiatal lány, amikor rábukkantak.

A helyszínre érkező rendőr járőr és a mentőszolgálat munkatársai megállapították hogy a fiatalt olyan brutálisan bántalmazták, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett, azonnali kórházi ellátásra szorul. A helyszíni szemle során megállapítást nyert hogy a sértett egy 17 éves budapesti lány, írta az MTI.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen, és egymillió forintos jutalmat ajánlottak fel annak, aki használható információval tud szolgálni az elkövetővel kapcsolatban.

Franciaország

Élménytúra Korzikán.

Bali

Tanácsok és TOP 5 látnivaló.