Fábián, Sebestyén
-12 °C
-3 °C

Az unoka adhatta a tippet a rablógyilkossághoz

2004.04.01. 15:21
Felbujtással gyanúsítanak egy tizenkilenc éves nyíregyházi lányt, aki a rendőrök szerint azt javasolta egy ismerősének, törjön be nagymamája házába. A megzavart rabló meggyilkolta az idő asszonyt.
Felbujtóként gyanúsítja, és őrizetbe is vette a rendőrség azt a tizenéves lányt, akinek nagymamája még két héttel ezelőtt vált gyilkosság áldozatává Nyíregyházán. A feltételezett gyilkost már az esetet követő napon elfogták, ő jelenleg is előzetes letartóztatásban van.

A megyeszékhely rendőrségére még március 21-re virradó éjszaka jelentették be, hogy kigyulladt egy családi ház a helyi repülőtér közelében. A tüzet a 67 éves asszony tizenéves unokája észlelte egy szórakozóhelyről hazaérve. Miután a tűzoltók végeztek az oltással, a háztól távolabb rábukkantak a nagymama holttestére.

Mint kiderült, az idős asszony lakásába vasárnap hajnalban lopási szándékkal hatolt be egy fiatalember. A betörő átkutatta a lakást, az asszony azonban felriadt a zajra, sőt fel is ismerte a betörőt. Ettől azonban a látogató pánikba esett, és agyonütötte az asszonyt, majd üzemanyagot locsolt szét, és felgyújtotta a lakást.

A nyomozás szálai másnapra elvezettek egy 21 éves fiatalemberhez, akivel szemben nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt indult eljárás. Mostanra azonban kiderült, hogy a fiút a 19 éves lány biztathatta fel a bűncselekményre. A nyomozók ezért őt is őrizetbe vették, majd felbujtóként eljárást indítottak vele szemben.

Oszd meg élményeidet!

Oszd meg nyári élményeidet más utazókkal is, tölts fel beszámolót, fotókat!

US Virgin Islands

Sosem láttál még ilyen gyönyörű helyet!