Emánuel
4 °C
12 °C

Egymillió dollárt adnának a Bush lány meztelen videójáért

2003.04.30. 10:41
Az amerikai elnök lányának szexvideóját hajkurássza Larry Flynt. A Hustler szexmagazin kiadója akár egymillió dollárt is hajlandó lenne fizetni az állítólagos felvételekért. A Yale egyetem újsága szerint Barbara Bush rendszeresen részt vett a nudista bulikon.
Barbara Bush meztelen videójára vadászik Larry Flynt, a Hustler magazin kiadója. George W. Bush elnök huszonegy éves lánya a szexmágnás értesülései szerint egy egyetemi bulin szabadult meg ruháitól, az esetről állítólag videofelvétel is készült, írja a New York Post.

Flynt mindenesetre elküldte ügynökeit a Yale egyetem New Haven-i kampuszára, hogy felvásárolják a kazettát. A lapkiadó hajlandó lenne akár egymillió dollárt is fizetni a felvételért.

Az elnök lányát állítólag a Yale egyetem diákjainak szokásos nudista "bacchanáliáinak" egyikén filmezték le több fiú társaságában "intim helyzetekben" - írja a Post. Az esetről szintén beszámoló Centredaily.com egyetemi újság informátora szerint Barbara több "mutass meg mindent"-partin is részt vett, a Flynt által is keresett felvétel hónapokkal ezelőtt készült.

A honlap értesülései szerint Flynt egyik ügynöke már nyomra is akadt, legalábbis beszélt egy fiúval akinek az ismerőse "ott volt".

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.

Európai körutazások

Izlandi csillagtúra, Skócia felfedezése, a csodás Szicília, és a bajor kastélyok világa.