Alfréd
5 °C
13 °C

Halálra ijesztette a cápát a meztelen humorista?

2003.06.13. 11:17
Guy Venables brit humorista bűncselekmény elkövetésének vádjával bíróság elé kerülhet, ugyanis egy médiaeseményen végrehajtott mutatványával vélhetően halálra ijesztett egy cápát.
Guy Venables brit humorista a dél-angliai Brighton tengerészeti kiállításán fotósok gyűrűjében meztelenül beleugrott egy medencébe, amelyben egy 12 éves, 1 méteres simacápa (más néven: nyestcápa) élt. A szenzáció sikerült, az újságok írtak az eseményről. Arra azonban senki sem számított, hogy két nap múlva az ügy egy újabb, kevésbé örömteli fordulatot vesz: a kisméretű vízi ragadozó állítólag a vízbeugró férfi okozta stressztől kimúlt.

Hajlamos a stresszre

A cápák e fajtája hajlamos a stresszre. Meggyőződésünk szerint elpusztulása összefüggésben van Venables úr vízbe ugrásával - nyilatkozta a Daily Telegraph napilapnak Lisa Handscomb, a brightoni kiállítás képviselője. Handscomb asszony közölte: ha a jelenleg zajló élettani vizsgálatok bebizonyítják, hogy a cápa stressz hatására múlt ki, akkor a vígjátékszínész ellen bűnvádi eljárást indítanak.

UTAZÁS kiállítás

Március 2-5. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

Tavaszi hosszú hétvégék

Töltse az ünnepeket külföldön, London, Párizs, Róma városnézés, olasz hajóút, síelés Ausztriában.